Zsolt, Vidak

Zsolt Vidak är en ungersk illustratör. Han bor i Budapest. Han avslutade sina studier 2008 vid Moholy-Nagy University of Arts and Design. Han har haft flera individuella och grupputställningar i Ungern, Nederländerna, Norge och i Sydafrikanska republiken. Hans illustrationer och serier har publicerats i spanska, brasilianska, amerikanska, tyska, lettiska, polska, kroatiska, serbiska, rumänska tidskrifter.
Han arbetar ofta tillsammans med underjordiska tidskrifter, som Komikaze, Cheap Est, Roham, Symposion. Han är en permanent illustratör av de två sista av dem.
Sedan 2005 är han en vanlig stämpelillustratör för den ungerska posten.  I den internationella tävlingen Premio Nexofil belönades han med världsprisets bästa frimärke 2017 för sitt frimärke "Länder, städer", och han belönades av den ungerska postens konstnär för årets pris för samma stämpel.
Han valdes av Lüzerzers arkiv till en av konstnärerna i publikationen "200 bästa illustratörer över hela världen" under åren 2010, 2012 och 2014.